Årets julgran

I år har det varit livliga diskussioner om vad vi ska för en gran hemma. Ska vi vara traditionella eller ska vi tänka helt nytt och pröva en riktigt dyr variant? Ska den vara grön, ska den vara färggrann, ska den vara riktig, ska den vara av plast, ska den vara av kolfiber?
Jag röstade på kolfiber! Den ENDE i familjen som gjorde det! Fattar ni? Jag ensam ville ha en gran i kolfiber i vardagsrummet!!! Tänk vad häftigt och lätt (och svindyrt) om man hade haft en gran som hade varit gjord av kolfiber. Kolla in den här som jag hade som inspirationskälla och underlag för min röst i julgransröstningen.

20131221-130850.jpg

Den hade dock gett rätt mycket merarbete (tänk att få bygga om hela huset så att en 30m kolfibergran skulle få plats….) och den skulle definitivt spräcka julbudgeten med väldigt jätte jättemånga pengar, för ska det vara så ska det vara och då ska det vara kvalitet och jättedyra cyklar i granen!

Nä, jag fick ge med mig. Resten av familjen ville satsa på en mer traditionell julgran. Och barnen ville definitivt ha en på sitt rum som de fick klä helt själva.

20131221-131303.jpg

Och besviken som jag var på att jag inte fick min kolfibergran och barnen har en plastgran tvingade jag maken till att välja ut en riktigt fin riktig julgran åt mig som jag fick klä helt själv som plåster på såren för avsaknaden av all kolfiber-stämning som min julgran som jag ville ha skulle ha gett. Nåja, en nyvirkad julgransmatta, lite fina emaljhjärtan och ett gäng virkade stjärnor i granen blev rätt ok iallafall och jag tror att det blir jul även i år!

20131221-131709.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: