Träningsstatistik

Nyårsdagen bara måste vara årets bästa dag!

Man får sova länge på morgonen, slappa hur mycket man vill, man har klarat av att hålla sitt nyårslöfte och det absolut bästa av allt är att om man tränar på nyårsdagen och för in det i någon form av träningsdagbok så står det ju att man har tränat 100% av dagarna 2014. Därför har jag precis gjort det. Tränat alltså. Känns rätt gött att veta att träningsstatistiken för 2014 så här långt är 100%. Alltså nyårsdagen är bästa dagen!

Och ja, ni läste rätt att jag hade tränat idag. Jag och maken tog en lugn cykeltur. Vi började med att cykla från vårt hus som ligger downtown i den stora metropolen som vi bor i, ner genom den gamla delen av metropolen ( ja, vår metropol är så stor så att den består av en gammal del, byn och en ny del) ut på en grusväg jämte en sjö. Någonstans på grusvägen stannade vi och tog kort på min cykel….det ska man tydligen göra när man är ute och cyklar?!?

20140101-153711.jpg

Här är en bild på skönheten och odjuret. Ja alltså cykeln är skönheten och stenen ser nästan ut som ett John Bauer-troll och då måste det vara odjuret.

Nåja, efter den obligatoriska fotograferingen av cykeln gick cykelturen vidare och vi passerade det stora samhället Vederyd (vilket bestod av ett hus och en ladugård). Efter detta var maken tvungen att titta på GPS:en så att vi inte missade att svänga av på rätt ställe (för det kan vara svårt att hitta på en grusväg mitt ute i ingenstans som inte har så många avtagsvägar). Men vi hittade rätt avtagsväg (tack gode Gud för det) och snart var vi uppe på en liten asfaltsväg i ytterligare ett samhälle på andra sidan sjön (samhället är nog egentligen inget riktigt samhälle för det har ingen skylt som talar om vad samhället heter men det finns nog iallafall ungefär 20 hus där så nog borde det vara ett samhälle minsann). Sen var det bara raka vägen hem liksom. Piece of cake liksom!

När vi väl var hemma igen insåg jag att året hade börjat bra med 100% i träningsstatistik så därför var jag tvungen att se till att statistiken för mitt nyårslöfte började bra och där ser statistiken ut följande:

Rakade ben 2014
Maken: 0 ggr
Jossefru: 1 ggr

Ja, 2014 blir ett bra år. Och inte att förglömma hur otroligt lätt det gick att cykla med mina nya fina röda snabbkopplingar, det svarta blanka fina flaskstället och viktlösa röda skruvar. Som sagt 2014 bara måste bli ett helt otroligt fantastiskt år.

Annonser

2 tankar om “Träningsstatistik

  1. JoFo skriver:

    haha ser verkligen fram emot att se hur ”följetången” om nyårslöftet ”RakadeBen” JosseFru vs Maken kommer att fortlida. Ser fram emot alla uppdateringar om status i denna ”tävling” =) Gott Nytt CykelÅr / JoFo Cykla Mera

    • jossefru skriver:

      Jag tog ett rejält tag om ledningen redan från start… Hoppas att min ledning kommer att hålla i sig (iallafall en bit in på vårkanten innan det blir säsong för att cykla kortbent).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: