Behind the scene…

Vårsolen bara sprutar ut glädjande D-vitamin och man bara vill vara ute typ hela tiden jämt. Och om man inte riktigt vet vad man ska göra för att vara ute typ hela tiden jämt kan man följa med maken ut i skogen och till fina utsiktsplatser där maken även skulle ha en foto-session med den stora kända och seriösa cykelbloggerskan. Och maken tog även med sig en kompis jobbar som fotograf. Själv så njöt jag av solen med lilleman i familjen och tog några behind the scene-bilder på cykelmodellen och hennes två fotografer. Det var rätt underhållande att titta på dem.

20140316-153038.jpg

20140316-153057.jpg

20140316-153117.jpg

Ja, nu har jag njutit gott i solen mest hela dagen. Dags att göra något seriöst… Jag kanske skulle ta och raka benen bara för att säkra mitt försprång mot maken. Ja det är nog en bra ide.

Och förresten… Om man vill läsa den seriösa cykelbloggerskan och dagens modells blogg så tycker jag att man ska göra det på den här adressen: formcykel.se

3 tankar om “Behind the scene…

  1. […] när det gäller grymma bilder – Eskil & hans vän proffsfotografen Calle med varsin kamera. Jossefru fotade när det fotades och vi väntar spänt på resultatet – ska bli så roligt med ännu […]

  2. Elna skriver:

    Stor, känd och seriös… Snart får jag hybris och blir alldeles odräglig och divig och lägger mig till med repliker som ”Veeeet du inte vem jag är?” i elljusspår och ica-köer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: