Jossefru och Vän av Ordning är imponerad av cykelhandlarn

Host host…. Hrrrrmm… Host host….. Oj ursäkta mig. Det var ju inte trevligt av mig att börja inlägget med sådana där otäcka saker som hosta…. Men virusarna har haft mig i ett järngrepp i flera veckor nu. Jag har försökt att kämpa emot med olika effektiva motangrepp på virusarna såsom till exempel besök i Falun men resultatet av det blev ju inte jättebra. Hes i typ en vecka efteråt och ännu mer hosta. Men det var det ju värt! För något roligare har jag nog aldrig varit med om. Och om jag ska sammanfatta den första helgen av VM med Skiathlon och Teamsprint så blir sammanfattningen enligt följande: 

  • Ousch tjena vilket drag det var i mördarbacken redan när Charlotte Kalla bara var ute och värmde upp och testade skidor. Det var som om det var tävling på blodigt allvar redan då. 
  • Anders Södergren är precis så söt och fin och stilig på riktigt som han ser ut att vara på tv. Och det blev en finfin bonus att jag råkade få se honom på skidor i mördarbacken trots att han inte skulle tävla.   • De sötaste skiddräkterna hade inte svenskarna utan de ungerska damerna. Vita dräkter med blommor på ankel och rumpa. Hur sött som helst. (Tyvärr låg de lite efter i tävlingarna och fokus låg på vad som hände kring medaljkandidaterna så därför blev det inga bra kort på dem, jag ber så mycket om ursäkt för det). Och de amerikanska damerna hade också söta dräkter… Såg nästan ut som om de hade fina stödstrumpor på sig. Eller vad tycker ni? 
  • Roberto Vacchi verkar vara en riktigt trevlig prick! 
  • Dario Colognas rumpa är riktigt riktigt välsvarvad i verkligheten. Alltså ännu mer välsvarvad än vad den är på tv. 
  • Teodor Petersson är fin från alla håll! 

Jag tycker Sverige ska ha VM lite oftare är min slutkommentar om VM. Och vill man se fler finfina bilder från våra två dagar i Falun så kan man lämpligen besöka makens sida på internätet… Eskillaago.com är det du ska skriva i adressfältet på internätet, alltså internätet och inte adressfältet på ett kuvert. Internätet!!! Men det var faktiskt inte alls det här jag skulle skriva om alls… Det bara råkade bli så…alltså råååååkade! 

Det jag egentligen skulle skriva om var att jag och maken rååååååkade åka förbi vår cykelhandlare innan idag. Vi skulle tydligen köpa slang. Och det gjorde vi….och en liten grej till…. Fast vi bara skulle köpa slang. Fast ändå köpte vi en liten grej till…fast maken absolut lovade att vi baaaaara skulle köpa slang… Det är hopplöst att åka till cykelhandlarn. Nåja… Det var ju inte riktigt det här heller jag skulle skriva om. Vän av ordning ger mig onda ögat för att jag aldrig kommer till det jag egentligen skulle skriva om. För idag är Vän av ordning så otroligt lycklig över det jag ska skriva om. Så håll i er, alla vänner till Vän av ordning, för idag i cykelhandlarns affär så såg jag att det var en varm och fin och ljuvlig och behaglig och tilltalande och ljuv och trivsam och älskvärd och framförallt charmerande harmoni i klädhörnan i affären. Trots att vi bara skulle köpa slang så förflyttades min kropp till klädhörnan ofrivilligt till klädhörnan men den älskvärda och varma och ljuva och charmerande och tilltalande och trivsamma och fantastiskt ljuva harmoni var alltför svår att motstå. Så där stod jag mitt i harmonin och insöp den ljuva stämningen som rådde i klädhörnan med ett stort leende på läpparna. Och nu undrar förstås alla vänner till Vän av Ordning vad som utstrålade den fantastiskt trivsamma och älskvärda och ljuva och trevliga och varma och charmerande och varma harmonin i cykelhandlarns klädhörna (och Vän av ordning undrar inte detta för Vän av Ordning vet redan svaret… Jag kunde inte hålla mig utan skvallrade för Vän av Ordning så fort möjlighet för det gavs)… Och svaret på gåtan om hur cykelhandlarn hade lyckats få till en charmerande och ljuv och varm och tilltalande och trevlig och fascinerande och framförallt frestande harmoni stavas: Colourcoordinated! Alltså mitt framför ögonen på mig i cykelhandlarns klädhörna hängde alla cykeltröjorna i färgordning. Alltså det var så vackert! Vän av ordning jublade högt när jag berättade detta.  Det måste vara en Vän av Ordnings högsta drömmar som går i uppfyllelse! Om ni nu vill ha bra tips på hur ni colourcoordinatar i er garderob hemma rekommenderar jag starkt Mogis videoblogg med inlägget Strukturera mera. Älskar det inlägget! Alltså seriöst! Titta på det! Ni kommer älska det oavsett om ni tänker colourcoordinera din garderob ellerr inte. Fullkomligt ÄLSKA det! Här kommer länken! Klicka nu och titta och njut och skratta! https://m.youtube.com/watch?v=yHsSgryszD4Epilerade ben 2015:

Jossefru vs Maken: 4 – 1,19

#undraromcykelhandlarnharsmygtittatpåmogisstruktureramera #sportsonJKPG #harmoni #colourcoordinatad #färgmatchamera 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: